Gruppchef – FEM, Stockholm

För att förstärka den lokala organisationen i Stockholm och fortsätta utvecklingen i regionen söker vi nu en gruppchef inom FEM med ett genuint intresse för affärsutveckling, ledarskap och teknik. Personen vi söker behöver ha en bred teknisk förståelse kring beräkning samt en ambition att utveckla såväl personal som nya och befintliga kundrelationer.

VAD VI ERBJUDER DIG

Vi på FS Dynamics är Nordens ledande beräkningskonsultföretag, specialiserade inom fluid- och stukturdynamik, och med tydlig närvaro inom branscher som fordon, life science, energi, kärnkraft, telekom m.fl. Vi arbetar i en miljö där snabba förändringar sker, har en kultur som utmärks av hjälpsamhet och där det finns ett nära samarbete mellan säljare, konsulter och kunder. Som gruppchef inom FEM kommer du att få möjlighet att leda och utveckla verksamheten i Stockholm under stort eget ansvar, samtidigt som planering av resurser och kompetens sker i samarbete med övriga grupper oavsett placeringsort. I rollen som gruppchef rapporterar du till operativ chef och kommer att ha en nyckelroll i vår framtida utveckling inom FEM.

Vi är övertygade om att allas lika värde samt mångfald är viktigt och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start omgående, och utgår från vårt kontor i Solna.

KRITERIER FÖR TJÄNSTEN

• MSc- eller PhD-examen inom relevant område
• Gedigen arbetslivserfarenhet inom FEM
• Goda kunskaper inom svenska och engelska
• Erfarenhet av försäljning och personalansvar är högst meriterande, men inget krav

ANSÖKAN

Vi behandlar alla ansökningar löpande. Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV, till Marcus Christiansson, marcus.christiansson@fsdynamics.se, senast 19 september.

Ansök nu