Erfaren Beräkningsingenjör – Strukturanalys, Lund

Vi vill fortsätta växa vårt beräkningsteam i Lund och söker nu ännu en talang till vår verksamhet inom strukturanalys i södra Sverige. Hos oss ingår du i en FEM-grupp med flera andra beräkningsingenjörer i toppklass och arbetar i en stimulerade och utvecklande miljö. Tillsammans levererar vi beräkningstjänster och uppdrag av högsta kvalitet och skapar värde i teknikens framkant.

VAD VI SÖKER

Vi söker dig som är minst civilingenjör och har flera års industriell erfarenhet av beräkning inom strukturanalys och FEM med programvaror som ANSA, HyperMesh, LS Dyna, Abaqus eller Ansys Mechanical.

Meriterande är om du har erfarenhet från branscher som fordon, livsmedel, process, fartyg, flyg eller liknande. Har du dessutom erfarenhet av strukturberäkning med kompositer är det ett plus.

Vi värdesätter din förmåga att förstå kundernas behov, omsätta detta i en strukturanalys, tolka resultat samt slutligen presentera till kunder med varierade bakgrund på ett effektivt sätt. Du kommunicerar därmed väl, både på svenska och engelska.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och är inte rädd för att ta egna initiativ eller dra nytta av kollegornas kunskap och erfarenhet när det behövs.

OM OSS

FS Dynamics är ett renodlat och unikt konsultföretag med fokus på tekniska beräkningar inom struktur- och fluiddynamik. Med närmare 100 dedikerade beräkningsingenjörer är vi därmed Nordens ledande leverantör av beräkningstjänster inom området.

Vi har en bred kundbas som täcker många branscher och du kommer genom varierande uppdrag och nära samarbete med kollegor få möjlighet till kontinuerlig utveckling som beräkningsingenjör samt växa i rollen som konsult.

ANSÖKAN

Skicka din ansökan till rekrytering@fsdynamics.se. Utvärderingen av inkomna ansökningar sker löpande tills vidare.
Frågor angående tjänsten besvaras av Mikael Fredenberg, 070-22 22 718.

Ansök nu