Erfaren beräkningsingenjör – CFD Stockholm

Vi behöver bli fler motiverade, tekniskt drivna beräkningsingenjörer till vår konsultverksamhet inom fluiddynamik och CFD i Stockholm. På FS Dynamics hamnar du i en stimulerande och utvecklande miljö och får vara med och skapa värde i teknikens framkant.

Vad vi erbjuder dig

FS Dynamics är ett renodlat beräkningsföretag med specialisering inom fluid- och stukturdynamik och inom dessa områden är vi ledande i Norden. Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på både teknisk kompetens och personliga egenskaper.
Som beräkningsingenjör på FS Dynamics kommer du att ingå i ett team av Sveriges ledande CFD-konsulter där samarbete och utveckling är de viktigaste ledorden. Uppdrag sker både på vårt kontor i Solna och hos våra kunder i närområdet eller på annan ort.
Vi har en mycket bred kundbas och du kommer genom både uppdrag och kollegor att få möjlighet till både fördjupning och breddning inom nedanstående branscher och CFD-verktyg. Sammantaget ger detta en varierande och spännande beräkningsvardag med möjlighet att växa i rollen som konsult.

Kriterier för tjänsten

Sökande ska ha avlagt MSc- eller PhD-examen inom relevant utbildning och ha god praktisk erfarenhet från någon av följande programvaror: ANSA, SpaceClaim, ANSYS CFD (FLUENT eller CFX) eller STAR-CCM+.
Vi letar efter någon med minst tre års industriell erfarenhet av CFD-beräkning från någon av följande branscher: fordon, energi, process, telekom, offshore, livsmedel eller life science. I vårt dagliga arbete kommunicerar vi internt och med våra kunder både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga.
Vi är övertygade om att allas lika värde samt mångfald är viktigt och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet.

Ansökan

Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betygskopior till rekrytering@fsdynamics.se. Utvärderingen av inkomna ansökningar sker löpande, dock senast den 17 oktober. Frågor angående tjänsten besvaras av Ori Levin, gruppchef Stockholm, 076 – 880 7160.

Ansök nu