Beräkningsingenjör – Strukturdynamik, Stockholm

Vi har ett fantastiskt FEM-team med bra sammanhållning i Stockholm, och vi har väldigt mycket att göra. Därför behöver vi bli fler motiverade, tekniskt drivna beräkningsingenjörer till vår konsultverksamhet inom strukturdynamik. Vi söker både unga talanger och personer med några års industriell erfarenhet. På FS Dynamics hamnar du i en stimulerande och utvecklande miljö och får vara med och skapa värde i teknikens framkant.

VAD VI ERBJUDER DIG

FS Dynamics är ett renodlat beräkningsföretag med specialisering inom fluid- och stukturdynamik och inom dessa områden är vi ledande i Norden. Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på både teknisk kompetens och personliga egenskaper. Som beräkningsingenjör på FS Dynamics kommer du att ingå i ett team av Sveriges ledande FEM-konsulter där samarbete och utveckling är de viktigaste ledorden. Uppdrag sker både på vårt kontor i Solna och hos våra kunder i närområdet eller på annan ort. Vi har en mycket bred kundbas och du kommer genom både uppdrag och kollegor att få möjlighet till både fördjupning och breddning inom strukturdynamik. Sammantaget ger detta en varierande och spännande beräkningsvardag med möjlighet att växa i rollen som konsult.

Kriterier för tjänsten

Sökande ska ha avlagt MSc- eller PhD-examen inom relevant utbildning och ha god praktisk erfarenhet från någon av följande programvaror: ANSA, HyperWorks, ANSYS, LS Dyna, Abaqus eller Nastran. Industriell erfarenhet som beräkningsingenjör inom strukturdynamik är meriterande. I vårt dagliga arbete kommunicerar vi internt och med våra kunder både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga. Vi är övertygade om att allas lika värde samt mångfald är viktigt och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet.

Ansökan

Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betygskopior till rekrytering@fsdynamics.se. Utvärderingen av inkomna ansökningar sker löpande, dock senast den 31 oktober. Frågor angående tjänsten besvaras av rekryterande gruppchef Ori Levin, 076-880 71 60.

Ansök nu