Beräkningsingenjör – Strukturanalys, Göteborg

Det går bra för oss i Göteborg. Därför söker vi en motiverad, tekniskt driven beräkningsingenjör till vår konsultverksamhet inom strukturanalys. Vi söker brett personer med olika erfarenhet – allt från nyexaminerade (inom relevant utbildning) till personer med några eller många års industriell erfarenhet, då vi har varierande uppdrag samt uppgifter som täcker alla kategorier.

VAD VI ERBJUDER DIG

Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på både teknisk kompetens och personliga egenskaper. Som beräkningsingenjör på FS Dynamics kommer du att ingå i ett team av Sveriges ledande beräkningsingenjörer där samarbete och utveckling är de viktigaste ledorden.
Uppdrag sker både på vårt kontor i Göteborg och hos våra kunder i närområdet eller på annan ort. Vi har en mycket bred kundbas och du kommer genom både uppdrag och kollegor att få möjlighet till både fördjupning och breddning inom nedanstående branscher samt strukturdynamik.
Sammantaget ger detta ett varierande, utvecklande och inspirerande dagligt arbete som beräkningsingenjör med möjlighet att växa i rollen.

KRITERIER FÖR TJÄNSTEN

Sökande ska ha avlagt MSc- eller PhD-examen inom relevant utbildning och gärna ha god praktisk erfarenhet från någon av följande programvaror: ANSA, Hyperworks, LS Dyna, Abaqus, ANSYS, Nastran. Industriell erfarenhet av beräkning från någon av följande branscher är meriterande: fordon, process, telekom, offshore, livsmedel eller life science.
I vårt dagliga arbete kommunicerar vi internt och med våra kunder både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga. Vi är övertygade om att allas lika värde samt mångfald är viktigt och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet.

ANSÖKAN

Vi ser gärna att du skriver din ansökan på svenska och skickar den till rekrytering@fsdynamics.se. Utvärderingen av inkomna ansökningar sker löpande tills 15 januari 2023.
Frågor angående tjänsten besvaras av Emina Music, gruppchef FEM, 0768-607159.