Beräkningsingenjör – CFD, Stockholm

Det är högt tryck på våra tjänster i Stockholm. Därför söker vi en motiverad, tekniskt driven beräkningsingenjör till vår konsultverksamhet inom fluiddynamik och CFD.

Vad vi erbjuder dig

FS Dynamics är ett renodlat beräkningsföretag med specialisering inom fluid- och stuktur-dynamik och inom dessa områden är vi ledande i Norden. Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på både teknisk kompetens och personliga egenskaper. Som beräkningsingenjör på FS Dynamics kommer du att ingå i ett team av Sveriges ledande CFD-konsulter där samarbete och utveckling är de viktigaste ledorden. Uppdrag sker både på vårt kontor i Solna och hos våra kunder i närområdet eller på annan ort.
Vi har en mycket bred kundbas och du kommer genom både uppdrag och kollegor att få möjlighet till både fördjupning och breddning inom nedanstående branscher och CFD-verktyg. Sammantaget ger detta en varierande och spännande beräkningsvardag med möjlighet att växa i rollen som konsult.

Kriterier för tjänsten

Sökande ska ha avlagt MSc- eller PhD-examen inom relevant utbildning och gärna ha god praktisk erfarenhet från någon av följande programvaror: ANSA, SpaceClaim, ANSYS CFD (FLUENT eller CFX) eller STAR-CCM+. Industriell erfarenhet av CFD-beräkning från någon av följande branscher är meriterande: fordon, energi, process, telekom, offshore, livsmedel eller life science.
I vårt dagliga arbete kommunicerar vi internt och med våra kunder både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga. Vi är övertygade om att allas lika värde samt mångfald är viktigt och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet.

Ansökan

Vi ser gärna att du skriver din ansökan på svenska och skickar den till rekrytering@fsdynamics.se. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Utvärderingen av inkomna ansökningar sker löpande tills tjänsten är tillsatt. Frågor angående tjänsten besvaras av Ori Levin, gruppchef CFD Stockholm, 070-768 80 71 60.

Ansök nu