Beräkningsingenjör – Fluiddynamik och CFD, Stockholm

FS Dynamics har redan det största CFD-teamet i Stockholm men vi behöver bli fler motiverade, tekniskt drivna beräkningsingenjörer till vår konsultverksamhet inom fluiddynamik och CFD. På FS Dynamics hamnar du i en stimulerande, prestigelös och utvecklande miljö med andra beräkningsingenjörer i toppklass. Tillsammans skapar vi värde i teknikens framkant och levererar beräkningsuppdrag av högsta kvalitet.

Vad vi söker

Vi söker dig som är minst civilingenjör eller teknisk doktor med erfarenhet av beräkning inom fluiddynamik och CFD. Det är en fördel men inget krav om du har industriell erfarenhet av beräkningsuppdrag med programvaror som ANSA, SpaceClaim, ANSYS CFD (FLUENT eller CFX), STAR-CCM+ eller GT-Suite. Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på både teknisk kompetens och personliga egenskaper. Du har förmågan att förstå kundernas behov, omsätta dem till väldefinierade beräkningsuppdrag på rätt nivå, tolka resultat samt presentera arbetet till kunder med varierande bakgrund på ett effektivt sätt. Som person är du engagerad, ansvarstagande och inte rädd för att ta egna initiativ eller dra nytta av kollegornas kunskaper eller hjälpa andra när det behövs. I vårt dagliga arbete kommunicerar vi internt och med våra kunder både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga. På FS Dynamics tror vi att mångfald är en nyckelfaktor till en fungerande arbetsplats och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet.

Vad vi erbjuder dig

FS Dynamics är ett renodlat beräkningskonsultföretag med ca 120 beräkningsingenjörer som är specialiserade inom fluid- och stukturdynamik. Vi har en mycket bred kundbas som täcker alla branscher med behov av tekniska beräkningar. Uppdrag sker både på vårt kontor i Solna och hos våra kunder i närområdet eller på annan ort.

Du kommer genom varierande uppdrag och nära samarbete med dina kollegor få möjlighet till kontinuerlig utveckling som beräkningsingenjör och uppdragsledare samt växa i rollen som konsult. Vi har en mycket trevlig och tillmötesgående stämning på kontoret i Stockholm och vi hittar ofta på aktiviteter tillsammans och du kommer vara en del av den gemenskapen.

Ansökan

Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betygskopior till recruitment@fsdynamics.se. Utvärderingen av inkomna ansökningar sker löpande, dock senast den 15 januari 2023. Frågor angående tjänsten besvaras av rekryterande chef Ori Levin, 076-880 71 60.

Ansök nu