Talanger inom CFD – Lund

Vi är alltid intresserade av att hitta nya eller erfarna talanger inom fluiddynamik och CFD för att stärka vår konsultverksamhet och utvärderar därmed ansökningar löpande. Vi söker motiverade, tekniskt drivna ingenjörer med god förståelse för fysik och beräkning samt analytiskt förmåga inom området. Vi har en stor variation av uppdrag och konsulttjänster. Därför är både nyexaminerade personer (med relevant utbildning) samt personer med några eller många års industriell erfarenhet intressanta för oss. Om detta är du, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Kriterier för sökande

Sökande ska ha avlagt MSc- eller PhD-examen inom relevant utbildning och gärna ha god praktisk erfarenhet från någon av följande programvaror: STAR-CCM+, ANSA, SpaceClaim, ANSYS CFD (FLUENT eller CFX) eller COMSOL. Industriell erfarenhet av beräkning från någon av följande branscher är meriterande: fordon, process, telekom, offshore, livsmedel eller life science.

I vårt dagliga arbete kommunicerar vi internt och med våra kunder både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga. Vi är övertygade om att allas lika värde samt mångfald är viktigt och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet.

Vad vi erbjuder dig

Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på både teknisk kompetens och personliga egenskaper. Som beräkningsingenjör på FS Dynamics kommer du att ingå i ett team av Sveriges ledande CFD-konsulter där samarbete och utveckling är de viktigaste ledorden. Uppdrag sker både på vårt kontor i Lund och på plats hos våra kunder. Vi har en mycket bred kundbas och du kommer genom både uppdrag och kollegor att få möjlighet till både fördjupning och breddning inom nedanstående branscher samt fluiddynamik och CFD. Sammantaget ger detta ett varierande, utvecklande och inspirerande dagligt arbete som beräkningsingenjör med möjlighet att växa i rollen som konsult.

Ansökan

Vi ser gärna att du skriver din ansökan på svenska och skickar den till rekrytering@fsdynamics.se. Utvärdering av ansökningar sker löpande tills vidare. Frågor angående tjänsten besvaras av Mikael Fredenberg, 070-22 22 718.

Ansök nu