Beräkningsingenjör – Fluiddynamik och CFD, Lund

Nu söker vi ännu en talangfull och driven beräkningsingenjör till vår konsultverksamhet inom fluiddynamik och CFD (Computational Fluid Dynamics) i Lund. På FS Dynamics jobbar du i en stimulerande och utvecklande miljö med andra beräkningsingenjörer i toppklass. Tillsammans skapar vi värde i teknikens framkant och levererar beräkningsuppdrag av högsta kvalitet.

VAD VI SÖKER

Vi söker dig som är minst civilingenjör med inriktning mot beräkning inom fluiddynamik och CFD. Det är en fördel om du har industriell erfarenhet av beräkningsuppdrag inom CFD med programvaror som Star-CCM+, ANSYS (FLUENT), COMSOL, ANSA eller SpaceClaim.

Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på både teknisk kompetens och personliga egenskaper. Du har förmågan att förstå kundernas behov, omsätta dem till väldefinierade beräkningsuppdrag på rätt nivå, tolka resultat samt presentera arbetet till kunder med varierande bakgrund på ett effektivt sätt.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och inte rädd för att ta egna initiativ, dra nytta av kollegornas kunskaper eller hjälpa andra när det behövs. I vårt dagliga arbete kommunicerar vi både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga.

VAD VI ERBJUDER DIG

FS Dynamics är ett renodlat beräkningskonsultföretag med ca 100 beräkningsingenjörer som är specialiserade inom fluid- och stukturdynamik. Vi har en mycket bred kundbas som täcker alla branscher med behov av tekniska beräkningar.

Du kommer genom varierande uppdrag och nära samarbete med dina kollegor få möjlighet till kontinuerlig utveckling som beräkningsingenjör och uppdragsledare samt växa i rollen som konsult.
Vi har en mycket trevlig och tillmötesgående stämning och hittar ofta på aktiviteter tillsammans. Du kommer vara en del av den gemenskapen! Vi är övertygade om att allas lika värde samt mångfald är viktigt och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet.

ANSÖKAN

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till rekrytering@fsdynamics.se. Utvärdering av inkomna ansökningar sker löpande, men senast 15 december. Frågor angående tjänsten besvaras av rekryterande chef Mikael Fredenberg, 070-222 2718.

Ansök nu