Beräkningsingenjör – CFD Göteborg

Det är god fart i vår verksamhet i Göteborg – både inom 1D och 3D CFD. Därför söker vi en motiverad, tekniskt driven beräkningsingenjör till vår konsultverksamhet inom fluiddynamik. Vi söker brett personer med olika erfarenhet – allt från nyexaminerade (inom relevant utbildning) till personer med några eller flera års industriell erfarenhet, då vi har vi har varierande uppdrag samt uppgifter som täcker alla kategorier.

VAD VI ERBJUDER DIG

Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på både teknisk kompetens och personliga egenskaper. Som beräkningsingenjör på FS Dynamics kommer du att ingå i ett team av Sveriges ledande CFD-konsulter där samarbete och utveckling är de viktigaste ledorden. Uppdrag sker både på vårt kontor i Göteborg och hos våra kunder i närområdet eller på annan ort. Vi har en mycket bred kundbas och du kommer genom både uppdrag och kollegor att få möjlighet till både fördjupning och breddning inom nedanstående branscher samt fluiddynamik och CFD. Sammantaget ger detta ett varierande, utvecklande och inspirerande dagligt arbete som beräkningsingenjör med möjlighet att växa i rollen som konsult.

KRITERIER FÖR TJÄNSTEN

Sökande ska ha avlagt MSc- eller PhD-examen inom relevant utbildning och gärna ha god praktisk erfarenhet från någon av följande programvaror: ANSA, SpaceClaim, GT-Suite, ANSYS CFD (FLUENT eller CFX) eller STAR-CCM+. Industriell erfarenhet av beräkning från någon av följande branscher är meriterande: fordon, process, telekom, offshore, livsmedel eller life science. I vårt dagliga arbete kommunicerar vi internt och med våra kunder både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga. Vi är övertygade om att allas lika värde samt mångfald är viktigt och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet.’

Ansökan

Vi ser gärna att du skriver din ansökan på svenska och skickar den till rekrytering@fsdynamics.se. Utvärderingen av inkomna ansökningar sker löpande tills vidare. Frågor angående tjänsten besvaras av Christian Fyhr, 0709-297101.

Ansök nu