Junior Beräkningsingenjör CFD, Göteborg

Vi har för närvarande stor efterfrågan på våra tjänster inom fluiddynamik både avseende 1D och 3D CFD och söker därför en motiverad, nyfiken och nyutexaminerad beräkningsingenjör till vår verksamhet i Göteborg.

KRITERIER FÖR TJÄNSTEN

Vi har behov av en driven ingenjör med stort intresse för fysik och beräkningar, vi tror du just nu håller på med ditt examensarbete inom CFD eller kanske har max något års erfarenhet. Din utbildningsnivå är MSc eller PhD och inom relevant område, t.ex. maskinteknik eller kemiteknik.
Det är meriterande om du har erfarenhet från någon av de programvaror vi använder: ANSA, ANSYS CFD (FLUENT eller CFX), STAR-CCM+, eller GT-SUITE. I vårt dagliga arbete kommunicerar vi internt och med våra kunder både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga.

Vi är övertygande om att allas lika värde och mångfald är viktigt och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet.

VAD ERBJUDER VI DIG

Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på både teknisk kompetens och personliga egenskaper. Som beräkningsingenjör på FS Dynamics kommer du att ingå i ett team av Sveriges ledande CFD-konsulter där samarbete och utveckling är de viktigaste ledorden. Uppdrag sker både på kontoret i Göteborg och hos våra kunder i närområdet eller på annan ort. Vi har en mycket bred kundbas och du kommer genom både uppdrag och kollegor att få möjlighet till både fördjupning och breddning inom ovan nämnda branscher och CFD-koder. Sammantaget ger detta en varierande och spännande beräkningsvardag med möjlighet att växa i yrket som ingenjör.

ANSÖKAN

Vi ser gärna att du skriver din ansökan på svenska och skickar den till rekrytering@fsdynamics.se. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Vi kommer titta på ansökningar löpande och kommer rekrytera en eller ett par personer kring sommaren.
Frågor angående tjänsten besvaras av Ola Dahlin, Gruppchef CFD Göteborg,
ola.dahlin@fsdynamics.se, eller per telefon på 076-077438.

Ansök nu