Erfaren beräkningsingenjör – CFD Göteborg

Det går fortsatt bra för oss i Göteborg. Därför söker vi en motiverad, tekniskt driven beräkningsingenjör med ett antal års industriell erfarenhet till vår konsultverksamhet inom fluiddynamik och CFD .

VAD VI ERBJUDER DIG

Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på både teknisk kompetens och personliga egenskaper. Som beräkningsingenjör på FS Dynamics kommer du att ingå i ett team av Sveriges ledande CFD-konsulter där samarbete och utveckling är de viktigaste ledorden. Uppdrag sker både på vårt kontor i Göteborg och hos våra kunder i närområdet eller på annan ort. För denna tjänst finns det möjlighet att ta ett utökat ansvar vad gäller projekt, kundkontakt och stöd till kollegor. Vi har en mycket bred kundbas och du kommer genom både uppdrag och kollegor att få möjlighet till både fördjupning och breddning inom nedanstående branscher och CFD-koder. Sammantaget ger detta en varierande och spännande beräkningsvardag med möjlighet att växa i rollen som konsult.

KRITERIER FÖR TJÄNSTEN

Sökande ska ha avlagt MSc- eller PhD-examen inom relevant utbildning och gärna ha god praktisk erfarenhet från någon av följande programvaror: ANSA, SpaceClaim, ANSYS CFD (FLUENT eller CFX) eller STAR-CCM+. Ett antal års industriell erfarenhet av beräkning är ett krav för denna tjänst, där kännedom om någon av följande branscher är meriterande: Fordon, process, telekom, offshore, livsmedel eller life science. I vårt dagliga arbete kommunicerar vi internt och med våra kunder både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga. Vi är övertygade om att allas lika värde samt mångfald är viktigt och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet.

Ansökan

Vi ser gärna att du skriver din ansökan på svenska och skickar den till rekrytering@fsdynamics.se. Utvärderingen av inkomna ansökningar sker löpande t.o.m. 31 januari. Frågor angående tjänsten besvaras av Christian Fyhr, 031-761 99 38, christian.fyhr@fsdynamics.se

Ansök nu