Erfaren beräkningsingenjör – 1D CFD, Stockholm

Vi har för närvarande stor efterfrågan på våra tjänster inom flödestekniska 1D-beräkningar och motormodellering. Därför söker vi en motiverad, tekniskt driven och självgående beräkningsingenjör till vår beräkningsverksamhet i Stockholm.

Kriterier för tjänsten

Sökande ska ha avlagt MSc- eller PhD-examen inom relevant utbildning och ha minst tre års erfarenhet inom motorutveckling samt ha goda kunskaper i modellering med 1D-verktyget GT-POWER.
Det är meriterande att även ha industriell erfarenhet av 1D- eller CFD-analyser med något av verktygen GT-SUITE, ANSA, SpaceClaim, ANSYS CFD (FLUENT eller CFX) eller STAR-CCM+ från någon av följande branscher: fordon, process, telekom, offshore, livsmedel eller life science.
I vårt dagliga arbete kommunicerar vi internt och med våra kunder både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga. Vi är övertygande om att allas lika värde och mångfald är viktigt och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet.

Vad erbjuder vi dig

Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på både teknisk kompetens och personliga egenskaper. Som beräkningsingenjör på FS Dynamics kommer du att ingå i ett team av Sveriges ledande CFD-konsulter där samarbete och utveckling är de viktigaste ledorden. Uppdrag sker både på vårt kontor i Solna och hos våra kunder i närområdet eller på annan ort.
Vi har en mycket bred kundbas och du kommer genom både uppdrag och kollegor att få möjlighet till både fördjupning och breddning inom ovan nämnda branscher och simuleringsverktyg.
Sammantaget ger detta en varierande och spännande beräkningsvardag med möjlighet att växa i rollen som konsult.

Ansökan

Vi ser gärna att du skriver din ansökan på svenska och skickar den till rekrytering@fsdynamics.se. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urvalet av ansökningar sker löpande, dock senast den 16 december. Frågor angående tjänsten besvaras av Ori Levin, Gruppchef CFD Stockholm, 08-410 532 65, ori.levin@fsdynamics.se

Ansök nu
Visit us on LinkedinVisit us on Facebook