Beräkningsingenjör CFD Göteborg

VAD VILL VI?

FS Dynamics Göteborgskontor behöver fler medarbetare på CFD-avdelningen. Vi söker efter er som finner fluiddynamiken spännande, utmanande och har skapat er en lagom ödmjukhet inför dess finurligheter genom några år i arbetslivet och en tidigare M.Sc. eller Ph.D.-utbildning. Vi jobbar mestadels med de för CFD specifika programvaror som erbjuds av de kommersiella aktörerna men även open source-verktyg och kodutveckling förekommer. Detta gäller verktyg och uppdrag i såväl 1D som 3D.

Eftersom vi har uppdrag inom alla sektorer av industrin så är de utmaningar man ställs inför på FS Dynamics av väldigt skiftande karaktär. Således är det av vikt att man gillar att snabbt sätta sig in i nya problem och är bekväm med att applicera sitt kunnande inom fluiddynamik och modellering i nya sammanhang. Förutom den spridning i teknik som vi erbjuder så har vi även en stor geografisk spridning i de uppdrag vi utför. Vi har kunder och systerkontor runt om i Europa, men även Nordamerika, så goda kunskaper i svenska och engelska har hög prioritet.

Vi lägger stor vikt vid personligt ansvar, samarbete och frihet. En bra balans mellan dessa kvaliteter skapar förutsättningar för en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö.

VAD ERBJUDER VI?

FS Dynamics är ett renodlat beräkningsföretag med, bland annat, en specialisering inom CFD. Vi har ingenjörer med allt från noll till över 20 års erfarenhet inom beräkningsvärlden och med ca 25% disputerad personal erbjuder vi er en fantastisk möjlighet att utvecklas med oss, inom fluiddynamik och CFD. Vi erbjuder er karriärmöjligheter inom beräkning men även projektledning.

Vi erbjuder er en lika blandning av uppdrag på vårt kontor som hos kund vilket medför mängder med nya erfarenheter och lärdomar. Men det kanske mest värdefulla vi kan erbjuda är en rolig arbetsplats med en fantastisk stämning skapat av underbara medarbetare. Vid en framgångsrik ansökan erbjuder vi er att ingå i vår göteborgska CFD-verksamhet, nu bestående av 40% tjejer och 60% killar, med allt från noll till över 20 års beräkningserfarenhet.

ANSÖK NU!

Så sätt ihop en ansökan och skicka den till rekrytering@fsdynamics.se. Vi vill gärna se ett personligt brev som anknyter till tjänsten, ett CV samt en beskrivning av er utbildning, om lämpligt genom ett betygsutdrag. Vi kommer kontinuerligt ta in personer för samtal och tjänsterna kommer tillsättas när ömsesidig vilja finnes.
Frågor angående tjänsten kan med fördel delges Christian Fyhr (Avdelningschef CFD) antingen via email, christian.fyhr@fsdynamics.se, eller per telefon på 0709-297 101.

Ansök nu