Erfaren beräkningsingenjör Strukturanalys Stockholm

Vi fortsätter att växa i Stockholm och söker nu dig med några års erfarenhet av tekniska beräkningar inom strukturmekanik som vill ha en fortsatt brant utvecklingskurva och bidra till att utveckla andra.

Vad innebär tjänsten

Som beräkningskonsult hos FS Dynamics kommer du att ingå i ett team av ingenjörer som tillsammans hjälper våra kunder med frågeställningar inom strukturanalys. Uppdrag utförs hos våra kunder, på vårt kontor eller en kombination av dessa. Vi har en mycket bred kundbas och du kommer att ges möjlighet att utvecklas både på bredden och djupet genom uppdrag inom en rad olika branscher och tillämpningar.
FS Dynamics är ett expansivt och växande företag där vi trivs tillsammans. Vi är idag ca 180 beräkningsingenjörer med stor spridning på erfarenheter inom vårt fokusområde – virtuell produktutveckling genom tekniska beräkningar. Trots vår storlek finns en familjär känsla i företaget där vi tar hjälp av varandra för att utvecklas och leverera till kunden enligt högt ställda förväntningar.

Kriterier

Sökande ska ha avlagt en M.Sc.- eller Ph.D.-examen inom relevant utbildning. Ett intresse av att utvecklas och förmedla kunskap är av stor vikt. Rollen som konsult har en teknisk grund men att kunna kommunicera resultat och agera affärsmässigt är en nyckel, varvid vi kommer att lägga stor vikt vid dessa egenskaper.
Vi ser att du som söker har arbetat några år med beräkningar inom strukturmekanik. Genom ditt tidigare arbete har du skaffat dig industriell erfarenhet av något eller flera av beräkningsprogrammen Abaqus, Ansys, LS-Dyna eller Hyperworks.
I vårt dagliga arbete kommunicerar vi internt och med våra kunder både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga.
Vi är övertygade om att jämställdhet och mångfald är viktigt och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet.

Ansökan

Vi ser gärna att du skriver din ansökan på svenska och skickar den till rekrytering@fsdynamics.se. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urvalet av ansökningar sker löpande dock senast 31 augusti. Frågor angående tjänsten besvaras av Wiktor Stenström, Gruppchef Strukturanalys, 08 – 410 532 61, wiktor.stenstrom@fsdynamics.se

Ansök nu
Visit us on LinkedinVisit us on Facebook