Beräkningsingenjör Strukturanalys – FEM, Göteborg

Vi har stor efterfrågan på tjänster inom strukturberäkning till vårat kontor i Göteborg och söker därmed 1-2 beräkningsingenjörer.

Kriterier för tjänsten

Sökande ska ha avlagt MSc- eller PhD-examen inom maskin eller väg och vatten utbildningsprogram, där beräkning är huvudspåret. Erfarenhet med beräkningsprogramvaror som ANSYS eller ABAQUS är ytterst meriterande.
Rollen som konsult har en teknisk grund men att kunna kommunicera resultat och agera affärsmässigt är en nyckel, varvid vi kommer att lägga stor vikt vid dessa egenskaper.
I vårt dagliga arbete kommunicerar vi internt och med våra kunder både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga.

Vad Innebär Tjänsten

Som beräkningskonsult hos FS Dynamics kommer du att ingå i ett team av ingenjörer som tillsammans hjälper våra kunder med frågeställningar inom strukturanalys. Uppdrag utförs hos våra kunder, på vårt kontor eller en kombination av dessa. Vi har en mycket bred kundbas och du kommer att ges möjlighet att utvecklas både på bredden och djupet genom uppdrag inom en rad olika branscher och tillämpningar.
FS Dynamics är ett expansivt och växande företag där vi trivs tillsammans. Vi är idag ca 120 beräkningsingenjörer med stor spridning på erfarenheter inom vårt fokusområde – virtuell produktutveckling genom tekniska beräkningar. Trots vår storlek finns en familjär känsla i företaget där vi tar hjälp av varandra för att utvecklas och leverera till kunden enligt högt ställda förväntningar.

Ansökan

Vi ser gärna att du skriver din ansökan på svenska och skickar den till rekrytering@fsdynamics.se. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urvalet av ansökningar sker löpande dock senast 28 februari. Frågor angående tjänsten besvaras av gruppchef Magnus Ohlson magnus.ohlson@fsdynamics.se, 031-7207127

Ansök nu