Beräkningsingenjör – CFD, Stockholm

Vi har för närvarande stor efterfrågan på våra tjänster inom fluiddynamik och CFD, och söker en motiverad, tekniskt driven beräkningsingenjör till vår verksamhet i Stockholm.

Kriterier för tjänsten

Sökande ska ha avlagt MSc- eller PhD-examen inom relevant utbildning och gärna ha god praktisk erfarenhet från någon av följande programvaror: ANSA, ANSYS CFD (FLUENT eller CFX) eller STAR-CCM+.
Industriell erfarenhet av beräkning från någon av följande branscher är meriterande: Fordon, process, telekom, offshore, livsmedel eller life science.
I vårt dagliga arbete kommunicerar vi internt och med våra kunder både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga. Vi är övertygade om att allas lika värde samt mångfald är viktigt och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet.

Vad erbjuder vi dig

Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på både teknisk kompetens och personliga egenskaper. Som beräkningsingenjör på FS Dynamics kommer du att ingå i ett team av Sveriges ledande CFD-konsulter där samarbete och utveckling är de viktigaste ledorden. Uppdrag sker både på vårt kontor i Solna och hos våra kunder i närområdet eller på annan ort.
Vi har en mycket bred kundbas och du kommer genom både uppdrag och kollegor att få möjlighet till både fördjupning och breddning inom ovan nämnda branscher och CFD-koder.
Sammantaget ger detta en varierande och spännande beräkningsvardag med möjlighet att växa i rollen som konsult.

Ansökan

Vi ser gärna att du skriver din ansökan på svenska och skickar den till rekrytering@fsdynamics.se. Urvalet av ansökningar sker löpande, dock senast den 15 april. Frågor angående tjänsten besvaras av Marcus Christiansson, Gruppchef CFD Stockholm, 08-410 532 56, marcus.christiansson@fsdynamics.se

Ansök nu
Visit us on LinkedinVisit us on Facebook