Beräkningsingenjör FEM, Stockholm

Vi har för närvarande stor efterfrågan på våra tjänster inom hållfasthet och strukturmekanik och behöver förstärka vårt team i Stockholm med fler motiverade, positiva och tekniskt drivna beräkningsingenjörer. För närvarande söker vi 2-4 beräkningsingenjörer.

För att du ska passa i vårt team är dina egenskaper som positiv anda, teknisk bredd, teoretisk kunskap och analytisk förmåga viktigare än hur många år du arbetat. Driv, affärs- och konsultmässighet samt kommunikationsförmåga i både tal och skrift är viktigare än hur långt ditt CV är. För att leverera våra resultat och möta våra kunders högt ställda förväntningar krävs vidsynthet, skärpa och finess men också en presentationsteknik som visar att du förstått uppgiften ur kundens perspektiv. För att vara en delaktig i vår vilja att hela tiden utvecklas så måste du se glädjen i att dela med dig av din kunskap samtidigt som du vill ta del av dina kollegors.

Stämmer egenskaperna ovan in på dig och att du har den profil som krävs så kom och bli en del av oss. FS Dynamics är ett expansivt och växande företag där vi trivs tillsammans. Vi är idag ca 120 beräkningsingenjörer i Sverige med stor spridning bland kunder och erfarenheter inom vårt fokusområde – virtuell produktutveckling genom tekniska beräkningar. Trots vår storlek finns en familjär känsla i företaget där vi tar hjälp av varandra för att hela tiden utvecklas och möta våra kunders högt ställda förväntningar.

Kriterier för tjänsten

• Sökande ska ha avlagt MSc- eller PhD-examen inom relevant område.
• Du bör ha god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift.
• Du skall ha praktisk användarerfarenhet av något av följande FEM-programvaror, Ansys, Abaqus, Nastran, LS-Dyna, Ansa/Meta och HyperWorks.

Att vara anställd på ett konsultföretag som FS Dynamics kan innebära resor varpå din resbarhet kommer vara med i vår bedömning

Ansökan

Vi ser gärna att du skriver din ansökan på svenska och skickar den till rekrytering@fsdynamics.se senast 16:e juni 2019. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Märk din ansökan med Beräkningsingenjör FEM Stockholm.

För att uppnå bästa möjliga gruppdynamik och trivsel ser vi gärna en variation i ansökningarna med avseende på kön, ålder, bakgrund och kompetens.

Anders Niklasson, Gruppchef FEM Stockholm, +46 8 410 532 52, , anders.niklasson@fsdynamics.se

Ansök nu