Erfaren beräkningsingenjör – CFD, Lund

Vi har för närvarande stor efterfrågan på våra tjänster inom fluiddynamik och CFD och söker därför en motiverad, tekniskt driven och självgående beräkningsingenjör till vår beräkningsverksamhet i Skåne.

Vårt skånekontor finns just nu i Helsingborg men vi öppnar kontor i Lund efter semestern där denna tjänsten kommer att vara placerad.

Kriterier för tjänsten

Vi har behov av en driven och erfaren ingenjör med stort intresse för fysik och beräkningar.
Sökande ska ha avlagt MSc- eller PhD-examen inom relevant utbildning och ha fem års erfarenhet inom flödestekniska beräkningar samt gärna ha god praktisk erfarenhet från någon av följande programvaror: ANSA, ANSYS CFD (FLUENT eller CFX) eller STAR-CCM+. Industriell erfarenhet av beräkning från någon av följande branscher är meriterande: Fordon, process, telekom, offshore, livsmedel eller life science.
I vårt dagliga arbete kommunicerar vi internt och med våra kunder både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga. Vi är övertygande om att allas lika värde och mångfald är viktigt och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet.

Vad erbjuder vi dig

Vi väljer omsorgsfullt våra kollegor baserat på både teknisk kompetens och personliga egenskaper. Som beräkningsingenjör på FS Dynamics kommer du att ingå i ett team av Sveriges ledande CFD-konsulter där samarbete och utveckling är de viktigaste ledorden.
Uppdrag sker både på kontoret i Lund och hos våra kunder i närområdet eller på annan ort. Vi har en mycket bred kundbas och du kommer genom både uppdrag och kollegor att få möjlighet till både fördjupning och breddning inom ovan nämnda branscher och CFD-koder. Sammantaget ger detta en varierande och spännande beräkningsvardag med möjlighet att växa i yrket som ingenjör.

Ansökan

Vi ser gärna att du skriver din ansökan på svenska och skickar den till rekrytering@fsdynamics.se. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urvalet av ansökningar sker löpande, dock senast den 31 maj. . Frågor angående tjänsten besvaras av Olof Dahlberg, Gruppchef CFD Skåne, 0768-699935, Olof.Dahlberg@fsdynamics.se

Ansök nu
Visit us on LinkedinVisit us on Facebook