Affärsdriven Beräkningsingenjör Linköping

Vi utför kontinuerligt uppdrag från våra kontor i Sverige till våra kunder i Linköping och har även konsulter på plats hos kund. Nu vill vi stärka vår närvaro lokalt för att ytterligare vässa våra leveranser och söker därför en erfaren beräkningsingenjör inom FEM och/eller CFD som även har ett stort affärsdriv.

Kriterier för tjänsten

Sökande ska vara bosatt i Linköpingsregionen och ha avlagt en MSc- eller PhD-examen inom relevant utbildning samt ha minst 5 års erfarenhet som beräkningsingenjör. Ett intresse av att utvecklas och förmedla kunskap är av stor vikt. Rollen som konsult har en teknisk grund men att kunna kommunicera och agera affärsmässigt är en nyckel, varvid vi kommer att lägga stor vikt vid dessa egenskaper.
Meriterande men inte ett krav är erfarenhet av CAE-verktygen Abaqus, Ansys, LS Dyna, Nastran, Hypermesh, StarCCM+, ANSYS/Fluent, OpenFoam eller Ansa.
I vårt dagliga arbete kommunicerar vi internt och med våra kunder både på svenska och engelska, varpå goda kunskaper i dessa språk är nödvändiga.
Vi är övertygade om att jämställdhet och mångfald är viktigt och välkomnar alla sökande med relevant erfarenhet.

Vad erbjuder vi dig

Som beräkningskonsult hos FS Dynamics kommer du att ingå i ett team av ingenjörer som tillsammans hjälper våra kunder med frågeställningar inom struktur- eller fluidanalys. Uppdragen utförs hos våra kunder, på vårt kontor eller en kombination av dessa. Vi har en mycket bred kundbas och du kommer att ges möjlighet att utvecklas både på bredden och djupet genom uppdrag mot en rad olika branscher och tillämpningar.
Som vår lokala representant i Linköping förväntas du dessutom stötta våra säljare i olika delar av säljprocessen. Detta innefattar allt ifrån att vara lyhörd för behov och kommunicera detta till säljare, till att hjälpa till med offertarbete.
FS Dynamics är ett expansivt och växande företag där vi trivs tillsammans. Ett viktigt värde för oss är att prestera tillsammans som en grupp. Det handlar om att bygga och vårda ett nätverk för att kunna dra nytta av alla duktiga kollegor på hela FS Dynamics. Därför umgås vi förutom som ingenjörer även socialt på företagsevent och AW.

Ansökan

Ansökan skickas till rekrytering@fsdynamics.se och ska vara inne senast 30 november 2017. Frågor angående tjänsten besvaras av:
Robert Lillbacka, Avdelningschef Strukturanalys, 031 – 720 71 58, robert.lillbacka@fsdynamics.se
Christian Fyhr, Avdelningschef Fluidanalys, 031 – 761 99 38, christian.fyhr@fsdynamics.se

Ansök nu